Over Struijk Audiciens

Bij Struijk Audiciens draait alles om luisteren. Letterlijk en figuurlijk. Al meer dan vijftien jaar zetten wij ons in om mensen met gehoorproblemen de best mogelijke hoorzorg te bieden. Wat ooit begon met één enkele vestiging en een eenvoudige website, is uitgegroeid tot een vertrouwde naam in de wereld van hoorzorg, met acht vestigingen en een uitgebreide online aanwezigheid.

Image

Heldere hoorzorg: transparantie en eerlijkheid

Wij geloven in een transparante aanpak. In een tijd waarin zorgverzekeraars steeds minder vergoeden, is het belangrijker dan ooit om eerlijk te zijn over de kosten en mogelijkheden van hoortoestellen. Bij Struijk Audiciens krijgt u geen rooskleurig verhaal, maar een eerlijk en duidelijk advies. We leggen onze klanten precies uit wat ze kunnen verwachten, zowel qua kosten als qua resultaten.

“Ons motto? Wij verkopen geen hoortoestellen, maar hooroplossingen.” – Rudi Struijk


We gaan voor een duurzame relatie met onze klanten, gebaseerd op vertrouwen en eerlijkheid. Dat betekent dat we altijd de beste oplossing zoeken voor uw situatie, met aandacht voor uw persoonlijke wensen en behoeften.

Onze vestigingen: dichtbij en betrokken

Met acht vestigingen in Nederland zijn we altijd in de buurt. Ons team van ervaren audiciens staat klaar om u te helpen met deskundig advies en persoonlijke aandacht. Of u nu voor het eerst een hoortoestel nodig hebt of al jaren bij ons komt, wij zorgen ervoor dat u altijd de best mogelijke zorg krijgt.


Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Ontvang informatie over producten, kortingsacties en gehoortips


De webshop van Struijk Audiciens

Wist u dat u ook online bij ons terecht kunt? Op onze webshop www.struijk-online.nl vindt u eenvoudig alle accessoires en hulpmiddelen die u nodig hebt. Ook de prijzen van onze hoortoestellen zijn daar overzichtelijk te vinden en te vergelijken. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Volledige transparantie, net zoals u van ons gewend bent in onze fysieke vestigingen.

Onze toekomst: samen ontwikkelen

Bij Struijk Audiciens blijven we niet stilzitten. We blijven ons ontwikkelen en groeien, zodat we u nóg beter kunnen helpen. Of het nu gaat om het uitbreiden van onze vestigingen of het verbeteren van onze online dienstverlening, we blijven ons richten op kwaliteit en innovatie. Want stilstand is achteruitgang, zeker in deze tijd waarin ontwikkelingen in hoorzorg elkaar snel opvolgen.

Kom langs en ervaar het zelf

We nodigen u graag uit om een van onze vestigingen te bezoeken en zelf te ervaren wat Struijk Audiciens voor u kan betekenen. Of neem een kijkje op onze website, waar u meer kunt lezen over onze diensten en producten. Samen zorgen we ervoor dat u weer optimaal kunt horen.